BLOEG dag 14 – BLUG day 14

Sanne en Jordi doen verslag van de dag

Donderdag 20 oktober 2016

dsc01972-800x533Half 6 opgestaan om op weg te gaan naar het wildpark. Gelukkig hadden we de dag daarvoor al alle tassen ingepakt en de kamers opgeruimd. Met alle slaperige hoofdjes stapten we de bus in. Toen we er een reis van 4 uur op hadden zitten kwamen we aan bij een bar waar we iets gingen drinken. Daar werden we gefouilleerd (wat best een beetje vreemd was). Toen gingen we naar het Ugandese Eco Schools hoofdkantoor en hebben we daar een groepsfoto gemaakt. To kren gingen we naar 2 ecoschools en kregen we een rondleiding. Bij de scholen waren de kinderen hun eigen school aan het presenteren en dat deden ze zo makkelijk en leuk! dsc02011-533x800Bij 1 eco school gingen we naar de bananentuin en niemand vond er wat aan, want iedereen was moe en wilde naar het wildpark. Toen we aankwamen bij het wildpark zagen we meteen een olifant en bavianen. Toen we bij de bushlodge aankwamen kregen we een ananas drankje en een vochtig handdoekje om ons op te frissen. Daarna gingen we naar de huisjes en werden de kamers ingedeeld, daarna gingen we eten. We kregen een 4 gangen menu en dat bestond uit:
1 – avocado salade
2 – paddenstoelen roomsoep
3 – aardappelpuree met kip
4 – flensjes met aarbeiensaus
Na het eten ging iedereen meteen slapen want iedereen was moe van de lange dag reizen.

Sanne and Jordi are reporter for the day

Thursday 20th October 2016

dsc02041-800x533-2Half past 5 we are going to the wildpark. The day before we packed our bags allright and made the rooms clean. With sleeping heads we stept into the bus. When we have travelled for 4 hours we came to a bar, there we drink something. There were guards who searched us (it was a little weird).
We go to the ecoschools head office there we make a picture.

Sanne’s experience so far
My visit to Uganda is amazing. Amazing people, amazing surroundings. A nice group and nice teachers. Everything that I see is special and very beautiful and the safari was very nice, because there were amazing animals. It was so wonderful that I had this chance and I will never forget it.

twittergoogle_plustwittergoogle_plus