BLOEG dag 9 – BLUG day 9

Elian en Quinty doen verslag van de dag

Zaterdag 15 oktober 2016

In de ochtend gingen we eerst ontbijten en we kregen bananenpannekoeken met koffie of thee en een schaal fruit. Toen hadden we onze zwemkleding gepakt en zijn we eerst gaan vissen. Daarna zijn we wezen eten bij Frakadellen. Het duurde erg lang voor we eindelijk ons eten kregen. Iedereen heeft iets gekocht bij de souvenirwinkel bij het restaurant. dsc01602-533x800dsc_0486-450x800Daarna zijn we met de bus doorgegaan naar het zwembad bij een heel luxe hotel. Daar hebben we de hele middag gezwommen. Toen na het zwemmen zijn we weer terug gegaan naar ons verblijf in Masaka – Backpackers Guesthouse. In de avond hebben we heerlijk gegeten, je kon allemaal dingen kiezen zoals kip en pizza bevoorbeeld. Toen hebben we na het eten gezellig bij het kampvuur gaan zitten tot laat, sommigen gingen poolen en daarna zijn we gaan slapen.

Wat wij vinden van de reis tot nu toe

Elian & Quinty
We vinden het een heel mooi land en het is hier altijd lekker weer. We zitten op een berg en dat brengt ons aan het denken over het land. Het eten is hier wel lekker, alleen de gekookte bananen zijn niet te kanen. We hebben goede bedden en wc en kunnen zelf wassen elke keer. dat we ergens anders heen gaan is het weer zo anders en dat is heel mooi. We zijn hier zeer tevreden over de reis tot nu toe.

 

Elian and Quinty are reporter for the day

Saturday 15th October

dsc_0464-450x800In the morning when we wake up we are going to eat breakfast. We ate pancakes with banana and coffee or thee and a plate of fruit. After that we had to get our swimming stuff and first we went fishing in a special pond. Then we had lunch at cafe Frikadellen and everyone bought a souvenir at the shop. When we finished lunch we went to the swimming pool. We were there the whole afternoon, the swimming pool was with a very chique hotel, we had a lot of fun. After swimming we went back to the Backpackers Guesthouse. In the evening we had dinner. We could choose about different food, for example chicken or pizza. After dinner we made a campfire, we all sat around te fire. Some people played pool. At night we all went to sleep.

Our experience so far (together)

It’s a very nice country, every day we have very nice weather. When you look around on the mountain you a beautifull view. When you look at everything you think so many things. The food is delicious but the cooked banana’s are not. The beds are also good and there are toilets. We can wash every day by ourselves.dsc_0475-800x450 Every time were we go is a big surprise how it is. We are very happy that we are here in Uganda. It’s a very cool experiments!

twittergoogle_plustwittergoogle_plus