BLOEG dag 10 – BLUG day 10

Rico en Rik doen verslag van de dag

Zondag 16 oktober 2016
dsc01620-800x533Om 7:30 ging de wekker voor een heerlijk ontbijt (wentelteefjes). Daarna is er een groep naar de stad gegaan in Masaka. De andere helft is bij het hotel gebleven om een beetje te relaxen. De lunch was in de bus omdat we laat waren en Pieter had om 2 uur een afspraak in Bukomansimbi. We kregen lekker snacks in de bus. Om 4 uur was er een voetbalwedstrijd tussen de Bukomansimbi Go Ahead Eagles en Alpha Soccer in Bukomansimbi en daar moesten 5 van onze jongens met meedoen. Alle 5 mochten een stukje mee voetballen. Om 19:30 hadden we ons avondeten in Bukomansimbi. ’s Avonds hadden we een kampvuur gemaakt. Om 10 uur was iedereen moe en gingen we naar bed.

Onze ervaring tot nu toe

Rico & Rik
Ik vind de reis in Oeganda leuk. Natuurlijk zijn er ook minder leuke dingen. Het voetballen was echt leuk om te doen. Alleen jammer dat we niet kunnen winnen want hun kunnen goed voetballen ;). Het reizen naar de verschillende dorpen is ook leuk. De wegen zijn niet allemaal zo goed en daarom is het ook grappig. Het zwemmen was zeker niet verkeerd met dit warme weer. Het is hier fantastisch.

Rico and Rik are reporter of the day

Sunday 16th October 2016
On 7:30 in the morning the alarmbell is going of for a delecious breakfast of french toast. Then part of the group went to the city of Masaka. The other half stayed at the hotel to relax and play pool. Lunch was in the bus because we where too late and Pieter has a meeting on 2 o’clock in Bukomansimbi. On 4 o’clock there was a football match and Sjoerd, Rico, Rik, Ruud and Jordi from our group were selected to join the match. 8 o’clock in the evening we eat at the hotel in Bukomansimbi and after dinner we made a fire and at 10 o’clock we all went to bed.

Our experience so far

Rico & Rik
I find the travel in Uganda amazing. Of course there are also less things but there will I not too much by stay still. Playing football was also amazing. Only it’s a shame that we did not win, because they can play football very well. Traveling to different villages is also fun. The roads to the different villages are not so good, that’s why it’s funny. Swimming with this weather is not wrong. It’s amazing here.

twittergoogle_plustwittergoogle_plus