Quinty Preuter

Quinty PreuterIk ben Quinty Preuter en ben 15 jaar oud. Ik zit in klas 3G2, daar doe ik de vakrichting dier.
Mijn hobby’s zijn vooral mensen helpen, want als anderen zich goed voelen dan doe ik dat ook.

Het aller leukste vind ik elke zaterdag helpen bij stichting De Klup in Deventer, daar geef ik zwemles aan mensen met een beperking. Voor de rest vind ik het super om creatief bezig te zijn. Later wil ik ook wat gaan doen in de maatschappelijke-zorg dat is ook een van de redenen dat ik mee naar wil/ga. Ik denk namelijk dat ik hiermee mijn ervaring kan vergroten en daardoor ook mijn kans op werk later. Sinds kort werk ik bij de Action als vakkenvuller dat vind ook leuk om te doen.

Ik ga mee naar Oeganda, omdat ik daar de mensen wil gaan helpen en nieuwe ervaringen wil gaan op doen. En wil weten hoe het daar nou echt is, omdat er van alles word gezegd, maar ik vind dat je er echt pas iets over kan zeggen als je het met eigen ogen hebt gezien.

twittergoogle_plustwittergoogle_plus